Kroon Service Center

Voor al het onderhoud en reparatie van uw camper of caravan.

Kroon Service Center is een concept van Kroon Campers & Caravans BV. Met dit concept bieden wij u een totaalpakket van zowel onderhoud, reparatie, schadeherstel. Koopt u een caravan of camper bij ons? Dan bent u verzekerd van de beste vakkundige service op al deze gebieden. Voor alle mogelijkheden zijn wij altijd binnen kantooruren bereikbaar op het nummer: 0543-533525. U kunt dan in het keuzemenu kiezen met wie u wilt spreken. Wilt u liever direct verbonden worden met het Service Center van Kroon? Bel dan naar: 0543-534100

Onderhoud & Reparatie

Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw camper en caravan en bevordert de verkeersveiligheid. Tevens zorgt een goed onderhouden camper of caravan ervoor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Een defect aan uw camper of caravan is natuurlijk uiterst vervelend wanneer u bijvoorbeeld op weg bent naar uw vakantiebestemming. Onderhoud daarom uw camper of caravan minimaal eens in de twee jaar bij ons.
Zelfs voor interieuraanpassingen in uw camper of caravan kunt u bij Het Service Center van Kroon terecht.

Schadeherstel

Schade aan uw camper of caravan is een uiterst vervelende zaak. Toch kunt ook u met schade geconfronteerd worden. Mocht u in een dergelijke situatie verzeild raken, dan kunt u altijd bij het Service Center van Kroon Campers & Caravans BV terecht. Het gehele traject van expertise, schadeherstel tot en met de financiële afwikkeling verzorgen wij voor u. U hoeft ons alleen de sleutel van uw camper of caravan te overhandigen en wij doen de rest.
Mocht u door uw verzekeraar – om wat voor reden dan ook – naar een andere schadehersteller worden verwezen, staat u in uw recht om de caravan toch bij Kroon Campers & Caravans te laten herstellen.

Werkplaats

Kroon Campers & Caravans BV is een FOCWA en RDW- gecertificeerd bedrijf. Daarnaast beschikt zij over een schadecertificaat van diverse verzekeringsmaatschappijen en treedt zij op als een van hun vertrouwensreparateurs. Naast de, op zeer vakkundige wijze uitgevoerde schadereparaties, is zeker ook ons Service Center een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden die bij ons worden verricht. Kortom, u kunt er vanuit gaan dat uw camper of caravan op vakkundige wijze behandeld wordt.

  • Onderhoud met behoud van garantie
  • Vakkundige en volledige service
  • Vertrouwd met alle merken
  • Scherpe en transparante tarieven
  • Gecertificeerde APK keurmeesters
  • RDW erkend